Βόλος: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το περιστατικό bullying με το κατέβασμα παντελονιού και εσώρουχου μαθητή

Προκαταρκτική έρευνα ζητά η εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου, με αφορμή μήνυση γυναίκας ότι συμμαθητής του γιου της, μαθητής Γυμνασίου στην περιοχή του Αλμυρού, στη διάρκεια του διαλείμματος, του το παντελόνι και το εσώρουχο…

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, θα ληφθούν καταθέσεις από τα παιδιά που ήταν μπροστά στο περιστατικό, θα διερευνηθεί ποια παιδιά ήταν και αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της εξύβρισης έργω.

Πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι στην μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του παιδιού κατά του συμμαθητή του τονίζεται, ότι ενώ ο γιος της συζητούσε με κορίτσια, πήγαν άλλοι μαθητές του σχολείου και του κατέβασαν το παντελόνι και το εσώρουχο, με αποτέλεσμα να φανούν τα γεννητικά του όργανα.

Kατέβασε το παντελόνι συμμαθητή του για “πλάκα”

Η παραβατική συμπεριφορά μαθητή, έγινε την περασμένη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου σε Γυμνάσιο της περιοχής Αλμυρού. Το συμβάν φέρεται να έγινε κατά την ώρα του διαλείμματος σε απόμερο σημείο της αυλής του σχολείου, όπου βρισκόταν μια ομάδα παιδιών.

Το παιδί απευθύνθηκε στους εκπαιδευτικούς, άμεσα ενημερώθηκε και ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τους γονείς του μαθητή της Γ’ τάξης και τον ίδιο για εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι όλα συνέβησαν για «πλάκα» και πως δεν υπήρχε κάποια κακή πρόθεση κατά του παιδιού της πρώτης τάξης.
Η μητέρα του θύματος, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού υποβάλλοντας έγκληση, με το θέμα να διερευνάται από τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιαστήκαμε από την ολοκαίνουργια αίθουσα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης αυτών των δημόσιων σχολείων!

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή αποκαλύπτει: «Το 2χρονο παιδί της κλαίει, είναι θλιμμένο. Πρόκειται για ένα βασανιστήριο»

Οι έφηβοι συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό σεμινάριο στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου