Βρήκαμε τον ιδανικό προορισμό για σύντομη απόδραση από την Αθήνα και ξέγνοιαστο παιχνίδι!

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί για τις περισσότερες οικογένειες τις τελευταίες εβδομάδες το πού να πάνε με τα παιδιά τόσο για τη βόλτα και το παιχνίδι τους, όσο και για ψώνια και φαγητό. Αναζητάμε ένα μέρος “ανοιχτό” που να συνδυάζει όλες τις παραπάνω δυνατότητες, χωρίς όμως να δημιουργείται συγχρωτισμός και που να μας δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης που τόσο έχουμε ανάγκη.

Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμα το Mare West στην Κόρινθο, δεν θα πιστεύετε πόσο ιδανικά συνδυάζει όλα τα παραπάνω!

Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε εκεί ένα από τα περασμένα σαββατοκύριακα και να απολαύσουμε μία από τις ωραιότερες μονοήμερες εκδρομές του φθινοπώρου, γεμάτη με ψυχαγωγία, παιχνίδι και συγκλονιστική θέα θάλασσα!

Με μία πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων και ένα Πάρκο Δραστηριοτήτων & Αναψυχής 7 στρεμμάτων που περιλαμβάνει Skate park, pump track, τοίχο αναρρίχησης, χώρο πικ νικ και ποδηλατόδρομο, το Mare West στην Κόρινθο ήταν λογικό να μας τραβήξει την προσοχή!

Σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα, λοιπόν, βρίσκεται αυτό το εμπορικό πάρκο, το οποίο πέρα από τα αγαπημένα μας καταστήματα για shopping που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας, διαθέτει και ένα πραγματικό… παράδεισο παιχνιδιού!

Πραγματικά, τέτοιες επιλογές παιχνιδιού δεν έχετε ξαναδεί: Με μία πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων και μία έκταση αναψυχής 7 στρεμμάτων που περιλαμβάνει Skate park, pump track, τοίχο αναρρίχησης, χώρο πικ νικ και ποδηλατόδρομο, τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

Αφού ακόμα κι εμείς, οι μεγάλοι, ακολουθώντας τα στο παιχνίδι τους, από το ένα σημείο στο άλλο σχολιάσαμε αρκετές φορές πως τέτοιος απίθανος, ανοιχτός χώρος για παιχνίδι, με τέτοια ποικιλία και τόσες επιλογές για κάθε ηλικιακή ομάδα δεν πρέπει να υπάρχει σε άλλη περιοχή της Ελλάδας!


Και εσείς, όμως, σίγουρα θα εκτιμήσετε το άνετο, δωρεάν πάρκινγκ, την πληθώρα καταστημάτων για τα απαραίτητα ψώνια (διαθέτει και Σκλαβενίτη!), αλλά και τα εστιατόρια και καφέ με θέα θάλασσα που κόβει την ανάσα!

Μην το σκέφτεστε! Προγραμματίστε την επίσκεψή σας στο Mare West και σας εγγυόμαστε μία σούπερ διασκεδαστική μέρα για όλους!

Λειτουργία Παιδικής χαράς: κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Λειτουργία Πάρκου Δραστηριοτήτων & Αναψυχής: Καθημερινά 10.00 – 22.00 ενώ η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού είναι απαραίτητη για τις πίστες pump track, skate park και τον τοίχο αναρρίχησης.