Ζωγράφου: «Ήθελαν να με ληστέψουν» είπε ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε στο πόδι

Κατάθεση έδωσε ο 15χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα μαχαιρώματος κατά τη διάρκεια συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Ιλισίων.

Ο νεαρός δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το συμβάν και φέρεται να είπε ότι μπορεί αυτοί που τον μαχαίρωσαν να ήθελαν να τον ληστέψουν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε μαθητές διαφορετικών σχολείων από Ζωγράφου και Καισιαριανή.

Αρχικά το ραντεβού που δόθηκε για να «λύσουν τις διαφορές  τους» τις διαφορές τους ήταν για τις 20.30 χθες το βράδυ στο Σκοπευτήριο Καισιαριανής. Η πληροφορία περιήλθε σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. που έστειλε αστυνομικούς στο σημείο για να αποτρέψουν τη συμπλοκή.

Τελικά οι ανήλικοι αιφνιδίασαν τις Αρχές, καθώς έλυσαν τις διαφορές τους σε δρόμο των Ιλισίων. Το μαχαίρωμα σε βάρος του 15χρονου χαρακτηρίστηκε «επαγγελματικό» και ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο για τη συμπλοκή σχετίζεται με αντιπαλότητα ανάμεσα σε μαθητές διαφορετικών σχολείων, ενώ δεν προκύπτει ένδειξη ότι έχει να κάνει με οπαδικές διαφορές.