5+1 τρόποι για να κάνετε το μπαλκόνι σας το πιο δροσερό και διασκεδαστικό μέρος για τα παιδιά

Για να περάσετε ένα δροσερό και όμορφο καλοκαίρι δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι πρέπει να επισκεφθείτε κάποια μαγευτική τοποθεσία με πανέμορφες παραλίες. Σίγουρα, είναι και αυτό μια πολύ όμορφη εμπειρία, αλλά σημασία δεν έχει τόσο το πού είσαι όσο με το ποιους είσαι, σωστά;.

Μάλιστα, αν το σπίτι σας διαθέτει μπαλκόνι, κήπο, ταράτσα ή βεράντα μπορείτε να διαμορφώσετε μόνες τον χώρο σας και να τον απολαύσετε μαζί με εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσάς, δηλαδή, τα παιδιά σας.

Κρεμάστε φωτάκια

Καμιά φορά η ομορφιά βρίσκεται στα πιο απλά. Κρεμάστε μερικά φωτάκια στο μπαλκόνι σας και δημιουργήστε λίγη μαγεία για τα παιδιά σας.

Δείτε ταινίες

Όχι όπου και όπου όμως. Στο θερινο σινεμά που θα φτιάξετε στο μπαλκόνι σας. Θα χρειαστείτε ένα πανί προβολής, έναν προβολέα, την ταινία σας σνακ και μικρογεύματα που θα φτιάξετε όλοι μαζί και την καλή σας διάθεση. Καλή προβολή!

Κουνηθείτε

Μια κρεμαστή κούνια πάντα κάνει τη διαφορά. Είτε έχετε μπαλκόνι είτε κήπο δοκιμάστε να τοποθετήσετε ή να φτιάξετε μία και χαρείτε όλες τις ώρες τον παραμυθένιο χώρο σας.

Κατασκηνώστε

Θυμάστε παλιότερα που κοιμόμασταν στις ταράτσες και στα μπαλκόνια απλώς με ενα στρώμα που πετούσαμε καταγής; Αυτό θα κάνετε και πάλι, μόνο που αυτή την φορά θα στήσετε μία σκηνή για να δημιουργήσετε την αίσθηση του κάμπινγκ ή θα κρεμάσετε από πάνω σας ένα σεντόνι και θα ξαπλώσετε στα σεντόνια σας!

Χτίστε καστράκια

Φέρτε την παραλία στο σπίτι σας με ένα χειροποίητο κουτί άμμου. Δώστε στα παιδιά τα κατάλληλα παιχνίδια και εκείνα θα διασκεδάσουν για ώρες.

Αιωρηθείτε

Αν ο χώρος σας το επιτρέπει κρεμάστε μια αιώρα και χαλαρώστε σαν να είστε στα σύννεφα.

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι ενδεικτικές. Μπορείτε να διαμορφώσετε τον χώρο σας με βάση τα δικά σας μέτρα και τις δικές σας ανάγκες.