Δευτέρα 19 Μαΐου

Γλυκιά συνταγή: Πώς θα αξιοποιήσουμε το τσουρέκι που περίσσεψε μετά το Πάσχα

Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Ρένα Γάλλου μας προτείνει μια συνταγή για να αξιοποιήσουμε το τσουρέκι που περίσσεψε.

Το τσουρέκι είναι – χωρίς αμφιβολία – το πιο κλασικό γλυκό του Πάσχα. Μυρωδάτο, αφράτο, με άρωμα μαχλέπι και μαστίχα, δεν λείπει από κανένα γιορτινό τραπέζι. Όμως, όσες φορές κι αν το λαχταρίσουμε, πάντα κάτι περισσεύει. Αν και εμάς μας αρέσει και την επόμενη μέρα με τον καφέ, η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγες μέρες ξεραίνεται. Τι κάνουμε λοιπόν; Το πετάμε; Φυσικά και όχι!

Αντί να το αφήσουμε να πάει χαμένο, μπορούμε να φτιάξουμε ένα εκμέκ που θα μας κάνει να ξεχάσουμε ότι προέρχεται από «περίσσευμα». Έτσι όχι μόνο αξιοποιούμε το τσουρέκι, αλλά υιοθετούμε και μια zero waste φιλοσοφία που κάνει καλό και στο περιβάλλον και στην τσέπη μας. Η διαιτολόγος – διατροφολόγος Ρένα Γάλλου μας προτείνει μια νόστιμη και επιτυχημένη συνταγή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Η Πεντάμορφη και το τέρας” στο θέατρο Αυλαία (4/5)

Ρόδος: Η κατάθεση του παιδιάτρου για την κακοποίηση της 7χρονης – Επικαλείται άνοια

Ροή Ειδήσεων