Κατέρρευσε η σκηνή σε θέατρο την ώρα που έκαναν πρόβα μαθητές

Κατέρρευσε η σκηνή σε θέατρο την ώρα που έκαναν πρόβα μαθητές

Για να ξεκινήσουμε με το θετικό της υπόθεσης, οι μαθητές είναι καλά στην υγεία τους. Πιο συγκεκριμένα, όμως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, μέρος της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα πάνω, κάνοντας πρόβες να πέσουν και να τραυματιστούν.

Εικόνες από το ατύχημα που διακινούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τη σκηνή κομματιασμένη να έχει καταπλακώσει ειδικό εξοπλισμό.

Τα παιδιά, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκης που μίλησε σε ΕΡΤ και Αθήνα 984, υπέστησαν σοκ και γρατζουνιές σε πόδια και πλευρά. Ωστόσο, είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η πρόβα συνεχίστηκε

«Τα περισσότερα παιδιά συνέχισαν την πρόβα τους και μετά αποχώρησαν. Η πτώση της σκηνής οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος από την παραγωγή άλλαξε τα στηρίγματα χωρίς να ενημερώσει κανέναν» είπε ο κ. Βουράκης

Όπως είπε ο ίδιος, κατά την διάρκεια πρόβας μαθητών, ο παραγωγός άλλαξε χωρίς προειδοποίηση στηρίγματα στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς των μαθητών, ενώ διεμήνυσε πως θα αναζητηθούν ευθύνες για το συμβάν.

Διαβάστε επίσης

Οι οθόνες δεν είναι εχθροί των παιδιών αρκεί να υπάρχει γνώση, έλεγχος και καθοδήγηση

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2022: Αργυρό μετάλλιο και πέντε διακρίσεις για τις ελληνικές ομάδες