Λιώσαμε! Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αγκαλιά με αδέσποτα κουταβάκια στο γήπεδο για ένα σπουδαίο λόγο

Λιώσαμε! Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αγκαλιά με αδέσποτα σκυλάκια στο γήπεδο για ένα σπουδαίο λόγο

Την Κυριακή το ωραιότερο στιγμιότυπο στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ έλαβε χώρα εκτός γηπέδου κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έστειλαν μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας ζώων

Λιώσαμε! Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αγκαλιά με αδέσποτα σκυλάκια στο γήπεδο για ένα σπουδαίο λόγο

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο , κρατώντας στην αγκαλιά τους αδέσποτα κουταβάκια που φιλοξενούνται από τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου».

Με την κίνηση αυτή θέλησαν να προωθήσουν το μήνυμα της υιοθεσίας σκυλιών καθώς τα αρσενικά κουταβάκια που φωτογραφήθηκαν αγκαλιά με τους παίκτες είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία!

Λιώσαμε! Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν αγκαλιά με αδέσποτα σκυλάκια στο γήπεδο για ένα σπουδαίο λόγο

Η πρωτοβουλία καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ένωσης και όχι μόνον καθώς πολύς κόσμος ευαισθητοποιήθηκε για την τύχη των αδέσποτων κουταβιών. Γονείς και παιδιά εντυπωσιάστηκαν βλέποντας τα κουτάβια να κουρνιάζουν στην αγκαλιά των παικτών.

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ με αυτήν την πρωτοβουλία ξεκινά μια σειράς δράσεων που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.

Tεράστια η ανταπόκριση του κόσμου για να υιοθετήσουν τα 8 κουταβάκια

Εκτός από το γήπεδο, τα οχτώ υπέροχα κουτάβια εξακολουθούν να συστήνονται στο κοινό μέσα από τα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ και η ανταπόκριση είναι θερμή. Μάλιστα όπως αποκάλυψαν οι υπεύθυνοι της ομάδας έχει ήδη εκδηλωθεί τεράστιο ενδιαφέρον μέσω της σελίδας του οργανισμού στο Facebook και οι αρμόδιοι εξετάζουν ήδη τις υποψηφιότητες για υιοθεσία, ακολουθώντας τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας.

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο σήμερα!

Η εν λόγω κίνηση είναι ιδιαιτέρως αξιολόγη και πιστεύουμε πως πρέπει όλοι να κινητοποιηθούν προκειμένου ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί για το ζήτημα των αδέσποτων.

Τέτοιες άμεσες κινήσεις αποτελούν κίνητρα για οικογένειες να γνωρίσουν και να ανοίξουν την αγκαλιά τους σε ένα αδέσποτο ζωάκι!

Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που θα λάβετε από ένα αδέσποτο ζώο, δεν περιγράφεται με λόγια και η δυνατή φιλία που θα δημιουργηθεί με το παιδί σας θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή!

Οι πρώτες εικόνες της Κατερίνας Στικούδη από το μαιευτήριο είναι γεμάτες χαμόγελα και ευχές!