Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Meal Planner: Επιτέλους, η διατροφή μας αποκτά το πρόγραμμα που πάντα θέλαμε!

Meal Planner: Επιτέλους, η διατροφή μας αποκτά το πρόγραμμα που πάντα θέλαμε!

Η σωστή διατροφή είναι ζητούμενο για όλες τις οικογένειες. Δυστυχώς, όμως, η καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει να την ακολουθούμε πάντα.

Ευτυχώς, η δύσκολη αυτή κατάσταση θα αλλάξει με το Meal Planner, ένα διατροφικό μενού που σχεδίασε η e-fresh.gr σε συνεργασία με την διατροφολόγο Ναταλία Τσόπελα, αποκλειστικά για εμάς.

Πλέον, η οργάνωση των γευμάτων και η διατροφή της οικογένειας γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική, ενώ ο σωστός προγραμματισμός μας βοηθάει να αγοράζουμε μόνο ό,τι χρειαζόμαστε.

Βρείτε τις προτάσεις μας για τα γεύματα της οικογένειας, ειδικά πιάτα για όσους ακολουθούν ειδική διατροφή, ιδέες για όσους θέλουν να τρέφονται ισορροπημένα αλλά και ατομικά μενού για όσους μαγειρεύουν για έναν.

Προτάσεις για πρωινό, κυρίως γεύμα, δείπνο και ιδέες για snacking που δεν επιβαρύνει την διατροφή μας. Κάθε γεύμα της ημέρας διαθέτει εναλλακτικές συνταγές για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και να την αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση. Τέλος μπορείτε να δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα διατροφής, επιλέγοντας από δεκάδες συνταγές που θα καλύψουν κάθε σας γαστρονομική ανησυχία!

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αγοράσετε τα υλικά για κάθε συνταγή άμεσα, κάνοντας τα ψώνια της εβδομάδας ακόμη πιο εύκολα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.