Μια γνωστή μαμά προειδοποιεί: “Γονείς, δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός σε έξαρση…”

Τη Melenia Clown Doctor τη γνωρίζουμε καιρό τώρα για την σπουδαία προσφορά της στα παιδιά, αφού είναι και γιατρός και… νεράιδα! Εδώ και μερικές ημέρες, η Μελένια ενημερώνει τους ακολούθους της στα social media για να ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε το ένα από τα δύο μωρά της και που φυσικά την ανησύχησε ιδιαίτερως και λόγω της περιόδου πανδημίας που διανύουμε.
Αναδημοσιεύουμε τη σημερινή της ανάρτηση με αποκλειστικό σκοπό να ενημερώσουμε τους γονείς, ότι ένας πυρετός του παιδιού δεν αποτελεί πάντα ένδειξη κορωνοϊού. Μπορεί να είναι κάτι περισσότερο ή λιγότερο σοβαρό και απαιτεί από εμάς την απαραίτητη ψυχραιμία και σωστό χειρισμό. Διαβάστε την εδώ:
“-Τι κοιτάς αντράκι μου;
-Τον ορό που μου αποσυνέδεσαν μαμά
???
Είμαστε λίγο πιο μετά απο την αρχή του τέλους, επιτέλους!
Εν τάχει θα σας τα ξαναπώ περιληπτικά για όσους δεν πρόλαβαν να τα δουν στα instagram stories:
Μπήκαμε παίδων ξημερώματα Τετάρτης με υψηλό πυρετό μίας ημέρας που δεν με με θορύβησε ο ίδιος αλλά η «κάπως διαφορετική» στην ψηλάφηση μεγάλη πηγή στο κεφάλι του παιδιού. Κάναμε ένα σωρό εξετάσεις στα ΤΕΠ με αποκορύφωμα την καλλιέργεια εγκεφαλονωτιαίου υγρού με παρακέντηση απο τη σπονδυλική στήλη (τρέλα η μάνα). Αυτό έδειξε ερπητοϊό 6, πολύ κοινό στους ενήλικες (αλλά και στα παιδιά) και σε έξαρση αυτή την περίοδο. Στην οικογένεια μας δε νοσεί κανείς απολύτως, ούτε μεγάλος ούτε μικρός. Περιμέναμε να δούμε αιφνίδιο βρεφικό εξάνθημα, εξ αιτίας του. Είχαμε όλο το προφίλ. Σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα και πολύ πολύ σύντομα θα βγούμε.
Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα και την αγάπη σας. Προ #covid ήμουν εγώ #clowndoctor στα παιδιά σας, τώρα είστε εσείς σε εμένα και στο δικό μου, γιατί μου κρατάτε πολύ ωραία και ξεχωριστή συντροφιά. Υγεία σε όλους και δύναμη σε όσους δοκιμάζονται ποικιλλοτρόπως, ειδικά εντός νοσοκομείων. #survivetheday να σκέφτεστε στις δύσκολες μέρες -εμένα με βοήθησε πολύ.”