Αρχική Σχολή Γονέων Μια μαμά εξομολογείται: "Έτσι έδιωξα το άγχος και τα νεύρα κι έγινα πιο ήρεμη με τα παιδιά"

Μια μαμά εξομολογείται: "Έτσι έδιωξα το άγχος και τα νεύρα κι έγινα πιο ήρεμη με τα παιδιά"

«Όταν είσαι μαμά ξέρεις ότι είσαι "έρμαιο" των παιδιών σου. Ακολουθείς πιστά και κατά γράμμα το δικό τους πρόγραμμα, μαγειρεύεις τα φαγητά που τους αρέσουν, βλέπεις καταναγκαστικά τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια τους και φυσικά βρίσκεσαι στην υπηρεσία τους 24 ώρες το 24ωρο.

Το σπίτι παύει να είναι στην εντέλεια, τα πεταμένα παιχνίδια, οι δαχτυλιές στους τοίχους, τα τρίμματα στους καναπέδες και στα χαλιά είναι μια καθημερινότητα που δεν μπορείς να την αποφύγεις.

Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά είναι μικροπροβλήματα με τα οποία όλες οι μαμάδες  έρχονται αντιμέτωπες. Και κάπου εκεί είναι που ξεκινούν τα νεύρα, οι φωνές, οι τσακωμοί και οι τιμωρίες με τελικό αποδέκτη τα παιδιά..

"Γιατί παιδί μου χύθηκε το γάλα;", "Πόσες φορές θα σου πω να μην σκουπίζεις τα χέρια σου πάνω στα ρούχα σου;", "Μην χοροπηδάς με τα παπούτσια στο καναπέ", "Μην παίζεις μπάλα στο σαλόνι". Αυτές οι φράσεις είχαν γίνει εφιάλτης για τα παιδιά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.