Ο 6χρονος Ραφαήλ αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Ο 6χρονος Ραφαήλ αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Παιδική Χαρά” για τον 6χρονο Ραφαήλ που αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και πρέπει να υποβληθεί για τέταρτη φορά σε χειρουργείο. Η οικογένεια του μικρούλη αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και χρειάζεται την συνδρομή όλων μας καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στα ιατρικά έξοδα αφού είναι ανασφάλιστοι αλλά και τα καθημερινά έξοδα.

Η έκκληση για τον μικρό Ραφαήλ

“Ο μικρούλης Ραφαήλ από τη Θεσσαλονίκη , είναι μόνο 6 χρόνων και θα πρέπει να υποβληθεί στο ΤΕΤΑΡΤΟ χειρουργείο για την αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ του !!!

Από τότε που γεννήθηκε δίνει μάχη για να ζήσει … μόλις 18 ημερών εμφάνισε ανεξήγητο πυρετό και ανακαλύψανε πρόβλημα με την καρδιά. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 μπαλονάκια μαζί με καθετηριασμό. Ο γολγοθάς της οικογένειας όμως δεν τελειώνει εδώ …

ο Ραφαήλ πρέπει κάθε χρόνο να κάνει επέμβαση μπαλονάκι μέχρι να γίνει 12 χρόνων! Οι γονείς του ζούνε με το άγχος, όπως τους έχουν ενημερώσει οι γιατροί , πως στην ηλικία των 12 χρόνων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς !

Οι επεμβάσεις όλες πραγματοποιούνται στο ΩΝΑΣΕΙΟ και οι γονείς του αδυνατούν να καλύψουν το δυσβάσταχτο κόστος καθώς ΔΕΝ έχουν ασφάλεια! Ο Ραφαήλ πρέπει να διατηρήσει την υγεία του σε πολύ καλό επίπεδο και να παίρνει βάρος για να είναι σε κατάσταση να κάνει τα ετήσια χειρουργεία του. Ωστόσο η άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν τους επιτρέπει να προσφέρουν ούτε αυτό στο παιδί τους !

Ο μικρός μας Ραφαήλ ήταν εχτές πάλι στο νοσοκομείο … δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έπρεπε να κάνει «μάσκα»! Επειδή δεν τρέφεται σωστά αν κατορθώσει να «βάλει» ένα κιλό το χρόνο είναι θαύμα ! Το σπίτι της οικογένειας είναι σε άθλια κατάσταση , χωρίς θέρμανση και μάλιστα κινδυνεύουν να τους κόψουν το νερό και το ρεύμα με τους απλήρωτους λογαριασμούς να έχουν φτάσει σε ποσά που δεν μπορούν να καλύψουν! Ο Ραφαήλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ !!! Αυτό θα είναι το ΤΕΤΑΡΤΟ χειρουργείο που θα κάνει !!! Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση !!! Γι αυτό και ζητούν την ΑΜΕΣΗ στήριξη μας για να κάνει ο μικρούλης μας την επέμβαση του!!! 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρούλη

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε με την Παιδική Χαρά είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected] για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Διαβάστε επίσης:

Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κόκκινος στο Infokids: Οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά μας να αντιδρούν στον εγωισμό και την απομόνωση

Δείτε πού μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test οι μαθητές

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην ψυχαγωγία και στη μαγεία του θεάτρου

Η καλύτερη παιδική σειρά βιβλίων με ντετέκτιβ, σασπένς και μυστήριο επιστρέφει!