Ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου προσφέρει το βραβευμένο εφηβικό βιβλίο “Τη νύχτα που έσβησαν τ’ αστέρια” δωρεάν με e-book

Μπορεί τα καλά νέα της ημέρας να είναι, ότι ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία, σας έχουμε όμως ένα ακόμα καλύτερο σχετικό νέο που μας φέρνει ο εξαιρετικός, πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου:

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανάρτησή του, “Από σήμερα, οι Εκδόσεις Καστανιώτη κι εγώ, προσφέρουμε δωρεάν το e-book του young adult βιβλίου μου «Τη νύχτα που έσβησαν τ’αστέρια». Έρχεται έτσι να προστεθεί στα υπόλοιπα 14 δικά μου βιβλία που μπορούν να κατέβουν δωρεάν από το σάιτ του εκδοτικού οίκου. Προσωπικά μένω πιστός στην πρόθεσή μου να διαθέτω ελεύθερα όποιο βιβλίο μου κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή και δεν εμπίπτει στην ενιαία τιμή βιβλίου.
Καλές γιορτές σε όλους, εύχομαι να το απολαύσουν όσοι το κατεβάσουν.”

Αξίζει να αναφερθεί, πως το βιβλίο «Τη νύχτα που έσβησαν τ’αστέρια» έχει τιμηθεί με πολλά σημαντικά βραβεία και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα έργα σύγχρονης λογοτεχνίας που αξίζει να διαβάσει το έφηβο παιδί σας.

Περίληψη:

Τη νύχτα της 20ής Γενάρη η Λένα Μανιέ, μαθήτρια της Τρίτης Λυκείου, εξαφανίζεται. Κανείς δεν ξέρει το γιατί, κανείς δεν έχει καταλάβει κάτι, σε κανέναν δεν έχει πει τίποτα. Το γεγονός αυτό δρα καταλυτικά τις μέρες που ακολουθούν στις σχέσεις συγγενών, φίλων και γνωστών της, καθώς όλοι αναρωτιούνται για το δικό τους ρόλο σε αυτήν την εξαφάνιση, αλλά προπάντων για το ρόλο των υπολοίπων. Εννιά άτομα, εννιά αφηγητές προσπαθούν να δικαιολογήσουν, να συγκαλύψουν, να κατηγορήσουν. Και καθώς περνά ο καιρός οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, αλλάζουν, καταρρέουν. 

Το μυθιστόρημα “Τη νύχτα που έσβησαν τ’ αστέρια” είναι ένα βιβλίο με αγωνία και χιούμορ, αλλά και ένα αφήγημα-καθρέφτης όσων ζούμε και δεν τολμάμε να παραδεχτούμε.

Κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο σε μορφή e-book από ΕΔΩ.