Αρχική Σεμινάρια Infokids Σεμινάριο από το infokids.gr και τον νευρογλωσσολόγο Δ. Ι. Τσουκνιδή: «Πώς θα εξαφανίσετε το άγχος των εξετάσεων»

Σεμινάριο από το infokids.gr και τον νευρογλωσσολόγο Δ. Ι. Τσουκνιδή: «Πώς θα εξαφανίσετε το άγχος των εξετάσεων»

Όπως όλοι γνωρίζουμε η διαδικασία των εξετάσεων αποτελεί γεγονός που στην πλειονότητα των μαθητών πυροδοτεί – άλλοτε σε μεγαλύτερο και άλλοτε σε μικρότερο βαθμό – την εμφάνιση στρες ή άγχους και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στην ομιλία παρουσιάζονται με διαδραστικό και βιωματικό τρόπο:

• οι δύο αποτελεσματικότερες τεχνικές για να απαλλαγούμε εύκολα από την εμφάνιση στρες και άγχους κατά την περίοδο των εξετάσεων
• η ταχύτερη μέθοδος για να διαχειριστούμε άμεσα τις κρίσεις πανικού πριν δημιουργήσουν πρόβλημα στην επίδοσή μας

Μετά την εκτεταμένη χρήση των μεθόδων του Neuro Linguistic Programming (NLP) στην ατομική συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών, ο καθηγητής, συγγραφέας και νευρογλωσσολόγος Δ. Ι. Τσουκνιδής, στην ομιλία «Εξαφανίστε το άγχος των εξετάσεων» που θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο Aegean College, προσφέρει τις τελευταίες μεθόδους της συμπεριφορικής ψυχολογίας και του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και με τον τρόπο αυτό βοηθά αποτελεσματικά τα παιδιά μας να απαλλαγούν από το άγχος των εξετάσεων.

Η ομιλία απευθύνεται:
• σε γονείς που επιθυμούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους ώστε εκείνα να διαχειριστούν εποικοδομητικά το στρεσεγόνο γεγονός των ερχόμενων εξετάσεων
• σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου που εξετάζονται ενδοσχολικά
• σε μαθητές Γ’ λυκείου που εξετάζονται σε επίπεδο πανελλαδικών εξετάσεων
• σε μαθητές όλων των ηλικιών που εξετάζονται για την απόκτηση ξενόγλωσσου πτυχίου (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά)
• σε φοιτητές Πανεπιστημίου, ιδιωτικών εκπαιδευτηριών, κολλεγίων

Ο καθηγητής Δ. Ι. Τσουκνιδής είναι καθηγητής Φιλοσοφίας, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών, νευρογλωσσολόγος της «Hellenic NLP Academy, American Board of NLP», συγγραφέας του εκδοτικού ομίλου «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ», ιδρυτικό στέλεχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου και δημιουργός της πρωτοποριακής εκπαιδευτικής μεθόδου «REB».

Πώς θα λάβετε μέρος στο σεμινάριο

Κλείστε θέση για το σεμινάριο "Εξαφανίστε το άγχος των εξετάσεων" στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες:

Πότε: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 12:00

Πού: Aegean College (Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα)

Διάρκεια: 120 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Eυχαριστούμε για τη φιλοξενία το Aegean College


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter