Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Θέλω να φύγω από το σπίτι με το μωρό, χωρίς ο άντρας μου να το ξέρει. Τι μπορεί να συμβεί;"

"Θέλω να φύγω από το σπίτι με το μωρό, χωρίς ο άντρας μου να το ξέρει. Τι μπορεί να συμβεί;"

"Είμαι παντρεμένη με ένα αγοράκι 2 ετών. Θέλω να φύγω από το σπίτι με το μωρό χωρίς να το ξέρει ο άντρας μου και να κάνω αίτηση διαζυγίου. Παλιότερα με είχε απειλήσει, ότι δεν θα με αφήσει να πάρω τον μικρό. Είναι πρώην ναρκομανής, ενώ έκανε και φύλακη το 1999 για ένα χρόνο. Παρακολουθεί πρόγραμμα ΟΚΑΝΑ κ.λ.π, μπορεί να μου κάνει κάτι αν φύγω;"

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Αγαπητή κα. Βασιλική,

Καταρχήν θα πρέπει την υπόθεσή σας να την αναθέσετε σε Δικηγόρο, ο οποίος θα συντάξει τα δικόγραφα και θα σας αντιπροσωπεύσει στο Δικαστήριο.

Εφόσον, όπως λέτε, ο σύζυγός σας ήταν πρώην χρήστης ναρκωτικών, δεν μπορεί να διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού σας και συνεπώς δεν υπάρχει θέμα αν το παιδί θα είναι μαζί σας ή με αυτόν, αλλά τα θέματα της επιμέλειας, διατροφής και επικοινωνίας του παιδιού σας πρέπει να ρυθμιστούν από το Δικαστήριο και συνεπώς θα σας συμβουλέψει συγκεκριμένα ο Δικηγόρος που θα προσλάβετε.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +306932618706
fax: +30210 3816555
E-mail: jalavano@otenet.gr
www.alavanos.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.