Θεσσαλονίκη: Αγωνία για βρέφος 4 μηνών που νοσεί με κορωνοϊό και διασωληνώθηκε

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για βρέφος 4 μηνών που νοσεί με κορωνοϊό και διασωληνώθηκε

Ένα βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών που νοσεί με κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σήμερα το πρωί χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Σοβαρή η κατάσταση του βρέφους

Συγκεκριμένα, το βρέφος μεταφέρθηκε το Σάββατο από την Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη με αναπνευστική δυσχέρεια. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, του χορηγήθηκε οξυγόνο όμως, σήμερα το πρωί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή καθώς έχει πνευμονία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές στην ΕΡΤ, το μωρό βρίσκεται στη ΜΕΘ Παίδων, ενώ, όπως έγινε γνωστό, οι γονείς του είναι ανεμβολίαστοι.

Κέρκυρα: Νοσηλεύεται βρέφος 13 ημερών

Συνεχίζεται η αύξηση των νοσηλειών στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου της Κέρκυρας όπου σήμερα νοσηλεύονται 28 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος 13 ημερών. Επίσης νοσηλεύονται 8 άτομα στην πνευμονολογική κλινική ενώ ένας έφηβος 14 ετών νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική. Επίσης στη ΜΕΘ νοσηλεύονται 2 άτομα, ένας 52χρονος και μια 81χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Είσοδος στο σχολείο: Τι θα ισχύει από δω και στο εξής για τους ανεμβολίαστους γονείς

Tα 4 δεδομένα για τον εμβολιασμό των παιδιών 5 έως 11 ετών για τον κορωνοϊό

Μητέρες που νόσησαν από κορωνοϊό προστατεύουν το μωρό από την Covid-19 με το γάλα τους!