Αυτά τα απλά, μικρά πράγματα μέσα στη μέρα δείχνουν γιατί διαλέξαμε τον άνθρωπό μας

Αυτά τα απλά, μικρά πράγματα μέσα στη μέρα δείχνουν γιατί διαλέξαμε τον άνθρωπό μας

«Είναι λίγα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για τους συντρόφους μας, ειδικά όταν έχουμε παιδιά. Επειδή, δεν έχουμε χρόνο για μακρόσυρτες συζητήσεις και μερικές φορές είμαστε και οι δύο απασχολημένοι όλη την ημέρα.

Βρισκόμαστε σε κίνηση από τη στιγμή που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι, να ετοιμαστούμε, να ετοιμάσουμε τα παιδιά, να σταματήσουμε τους αδελφικούς τσακωμούς και να προσπαθήσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας «Μην αργήσουμε»⁣⁣
⁣⁣
⁣Ο ένας στο τηλέφωνο για δουλειά, ο άλλος να προσπαθεί να βάλει τα παπούτσια σε όλους. Και είμαστε μέσα στο άγχος… Και δεν έχουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον.
⁣⁣
⁣Όμως, βλεπόμαστε στα μικρά που διαλέγουμε να κάνουμε ο ένας για τον άλλον. Επειδή, κάθε πρωί στην κουζίνα με περιμένει ένα φλιτζάνι ζεστός καφές από τον σύντροφό μου, αφού έχω έτοιμάσει τα παιδιά. Και όταν εκείνος φεύγει από το σπίτι, δεν ξεχνά να μου δώσει ένα φιλί.
⁣⁣
⁣Και μέσα στην ημέρα βρίσκουμε λίγο χρόνο να στείλουμε ένα μήνυμα λέγοντας ένα γεια και να αφήσουμε στον άλλον να καταλάβει, ότι περνά από την σκέψη μας.

Και αν η μέρα είναι άσχημη, ο άλλος παίρνει χρόνο να ακούσει και να τον κάνει να νιώσιε λίγο καλύτερα. 

⁣⁣⁣Όταν είμαστε στο κρεβάτι κι εκείνον τον παίρνει ο ύπνος, ενώ βλέπουμε μία ταινία μαζί τον σκεπάζω γλυκά με την κουβέρτα. Επειδή αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουμε σαν σύντροφοι έχουν σημασία, ειδικά, αν έχουμε μικρά παιδιά.

Αυτά τα μικρά πράγματα δείχνουν ότι διαλέξαμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα. Για πάντα»

Πηγή: Living Full

Κεντρική Φωτογραφία – Σκίτσο: Amanda Oleander