«Η Φαίη ήταν ένα αγρίμι. Μου λείπουν τα 3 εγγόνια μου»: Η μαμά της 23χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή σπάει τη σιωπή της

Για πρώτη φορά η μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου, της 23χρονης εγκύου που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με μια κουβέρτα «έσπασε» τη σιωπή της και αποκάλυψε τι συνέβη τη μέρα που εξαφανίστηκε η κόρη της.

Τι συνέβη τη μέρα της εξαφάνισης της 23χρονης εγκύου που βρέθηκε λίγο μετά νεκρή

«Η Φαίη ήταν ένα αγρίμι. Εκείνη τη μέρα γύρισα από τη δουλειά και της πρότεινα να πάρουμε τα παιδιά και να πάμε μια βόλτα. Την ώρα που ετοίμαζα τα παιδιά, με ρώτησε η άλλη μου η κόρη πού ήταν η Φαίη. Της είπα ότι ήταν στο δωμάτιο, αλλά εκείνη μου είπε ότι δεν ήταν. Βγήκα στο χωλ και είδα την εξώπορτα ανοιχτή. Από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς μου», είπε η μητέρα της 22χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διέψευσε ότι η γυναίκα που τις φιλοξενούσε κακοποιούσε τη Φαίη και τα παιδιά της και επανέλαβε ότι αν κάτι τέτοιο συνέβαινε δε θα το επέτρεπε.

«Αυτός που κακοποιούσε τα παιδιά μου ήταν ο πατέρας τους. Ανάθεμά την ώρα που τον γνώρισα. Εκείνος μας πέταξε τρεις φορές στον δρόμο. Αν μπορούσα θα σκότωνα τον πρώην σύζυγό μου», είπε.

Η μητέρα της Φαίης είπε πως τη μέρα που εξαφανίστηκε άνοιξε ξαφνικά την πόρτα κι έφυγε από το σπίτι Η μητέρα της Φαίης επιβεβαίωσε και όσα είχε πει η άλλη της κόρη για τις απειλές που δεχόταν η 22χρονη, αλλά και όλη η οικογένεια από τον πρώτο σύντροφό της, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί.

«Αν μπορούσα θα σκότωνα τον πρώην σύζυγό μου», είπε η μητέρα της 22χρονης

«Απειλούσε τη Φαίη και την άλλη μου την κόρη. Έδινε μέχρι και ναρκωτικά στο κορίτσι μου για να τα πουλάει. Έφυγε εκείνη τη μέρα το παιδί μου, μού πήραν και τα εγγόνια μου και είναι σαν να μου έχουν κοπεί και τα τέσσερα άκρα μου. Την έψαξα παντού, δήλωσα την εξαφάνισή της, πήγα σε όλα τα νοσοκομεία, εκτός από αυτό στο οποίο τελικά βρισκόταν νεκρή», συνέχισε η μητέρα και ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να έρθει στο φως η αλήθεια για τον θάνατο της Φαίης.

Τέλος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρώην συζύγου της, χαρακτηρίζοντάς τον τζογαδόρο και κακοποιητή.

«Τη γυναίκα που της έχει κάνει μήνυση την είχε πλησιάσει για να της φάει χρήματα. Εμένα με έχει καταχρεώσει και δεν το ήξερα. Ακόμα και τον άνδρα που απειλούσε τη Φαίη τον είχε πλησιάσει για να πάρει λεφτά. Να σταματήσει να μιλάει και να κάνει δήθεν ότι στενοχωριέται. Εγώ ανεβαίνω έναν Γολγοθά από τότε που έφυγε η Φαίη, όχι εκείνος», κατέληξε.

Αυτός που κακοποιούσε τα παιδιά μου ήταν ο πατέρας τους. Ανάθεμά την ώρα που τον γνώρισα. Εκείνος μας πέταξε τρεις φορές στον δρόμο…

Δείτε το ξέσπασμα της μητέρας της εδώ

 «Άκουγα τις κραυγές των παιδιών της»

«Η Φαίη ήταν μονίμως χτυπημένη. Κάποια στιγμή ρώτησα την αδελφή της και μου είπε να μην ανακατεύομαι και ότι είχε πέσει από τις σκάλες στο σπίτι του πατέρα της. Όμως ήταν συνέχεια χτυπημένη, δεν μπορεί να έπεφτε συνέχεια από τις σκάλες», είπε η γειτόνισσα της 23χρονης.

Η ίδια είχε ακούσει άπειρες φορές φωνές και κλάματα, χτυπήματα και κραυγές που ζητούσαν βοήθεια. Πολλές φορές μάλιστα είχε ακούσει και τα κλάματα των παιδιών από το ξύλο που έτρωγαν. Για τον λόγο αυτό είχε καλέσει δύο φορές την αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίηση της Φαίης και των παιδιών της, όμως όταν έφτασαν έξω από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί δεν τους άνοιξε κανείς. 

«Η αδελφή της Φαίης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Αντίθετα η Φαίη, όπως και η γιαγιά που έμενε μαζί τους ήταν πάντα χτυπημένες, απεριποίητες, βρώμικες. Η Φαίη κυκλοφορούσε σαν ζόμπι στην είσοδο της πολυκατοικίας, δε μιλούσε, αλλά από τον τρόπο που σε κοίταζε ήταν σαν να ζητούσε βοήθεια.

Η γιαγιά που έμενε μαζί τους ήταν κι αυτή βρώμικη, χτυπημένη, με γάζες στο κεφάλι, με πληγές στα πόδια. Την είχα δει να επαιτεί και της είχα δώσει λεφτά. Έκανα το λάθος να το πω στη γυναίκα που τους φιλοξενούσε κι εκείνη μετά τη χτύπησε πάρα πολύ άσχημα», είπε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

“Σαρώνουν” οι ιώσεις στα σχολεία – Καμπανάκι από τους παιδιάτρους – Εγκύκλιος του Υπ. Υγείας για την υγιεινή στις τάξεις

Πώς αντιμετωπίζουμε τα παιδιά στην προ-εφηβεία και εφηβεία τους (με κλάμα)

«Όχι, τα παιδιά μας δεν μας χρωστούν τα πάντα»: Η άποψη μίας μαμάς που θα συζητηθεί

Κεραμέως: Παράνομη κρίθηκε η απεργία της ΔΟΕ για το νέο θεσμό του μέντορα