“Σάμος μείνε δυνατή”: Το μήνυμα συμπαράστασης που έστειλαν οι μαθητές του 7ου Δημ. Σχ. Αγ. Παρασκευής

Η αισιόδοξη είδηση της ημέρας μάς έρχεται από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής όπου οι μαθητές του σχολείου σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, Χριστιάννα Σπηλιώτη και τη δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Χαρούλα Καργιώτη, προχώρησαν μια ξεχωριστή δράση εκφράζοντας τη συμπαράσταση, το κουράγιο και την θετική τους σκέψη στους συμμαθητές του στη Σάμο που δοκιμάζονται μετά το ισχυρό χτύπημα των 6,7 Ρίχτερ που έπληξαν το νησί.

Θέλοντας, λοιπόν, να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας στους συνομηλίκους τους συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο και τοποθετώντας τις τσάντες τους κάτω σχημάτισαν τη φράση “Σάμος μείνε δυνατή” και μια καρδιά.

Οι μαθητές συνεργάστηκαν άψογα και έδωσαν τον καλύτερό του εαυτό για να επιτευχθεί αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, καθώς έχουν παλιούς συμμαθητές και μια πρώην δασκάλα στη σεισμόπληκτη Σάμο.

Η πρωτοβουλία τους αξιέπαινη καθώς έδειξαν ότι μπορεί να βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από το νησί όμως δεν ξέχασαν τους πρώην συμμαθητές τους Χρήστο και Ερίλια αλλά ούτε και την αγαπημένη πρώην δασκάλα του σχολείου μας κ. Άννα Κουντουράκη.