3 δωρεάν εφαρμογές που χρειάζεσαι τώρα στο κινητό σου αν είσαι γονιός

Όσο κι αν θέλουμε να απέχουμε από αυτά, οι συνθήκες είναι τέτοιες που μας αναγκάζουν να βρισκόμαστε διαρκώς με ένα smartphone στο χέρι. Τώρα, μάλιστα, που μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού θα μπορούμε να μπαίνουμε στους περισσότερους κλειστούς χώρους, θα κυκλοφορούμε με το κινητό διαρκώς σε θέση “ορκίζομαι”.

Ξέρουμε πολύ καλά τι σκέφτεστε: Αυτό μας έλειπε τώρα! Ξέρουμε, όμως, και τι χρειάζεστε: Έξυπνες λύσεις για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Και στην εποχή της τεχνολογίας αυτές δεν είναι δύσκολο να βρεθούν. Τι χρειάζεστε αυτή την εποχή; Συγκεντρωμένα τα αρχεία σας, το μυαλό σας και την τσέπη σας.

Βρήκαμε 3 δωρεάν ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ που απαντούν σε όλες τις παραπάνω ανάγκες

Covid Free GR Wallet για εύκολη επίδειξη πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης από το κινητό

Η νέα εφαρμογή Covid Free GR Wallet που το Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης δημιούργησε για να μας κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη. Στόχος της να αντικαταστήσει τα εκτυπωμένα έγγραφα, καθιστώντας πιο εύκολη και απλή την αποθήκευση και επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας εντελώς δωρεάν είτε από το Google Play είτε από το App Store. Στη συνέχεια πρέπει να “φορτώσετε” το πιστοποιητικό σας σε αυτήν. Έτσι μπορεί εύκολα να την “σαρώσει” ή απλά να την δει όποιος σας κάνει έλεγχο.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Fuel Daddy για τα πιο φθηνά καύσιμα στην περιοχή που βρίσκεστε

Αυτή η εφαρμογή φροντίζει την… τσέπη μας και μας βοηθά να βρούμε τα πιο φθηνά βενζινάδικα στην περιοχή που βρισκόμαστε. Με το κόστος της βενζίνης και του πετρελαίου να έχει πιάσει ιστορικά υψηλά, αυτή η εφαρμογή αποδεικνύεται πραγματικά χρήσιμη. Μπορείτε να την κατεβάσετε είτε από το Google Play είτε από το App Store. Στη συνέχεια βάζετε, μέσω χαρτών, την οδό που βρίσκεστε ή που σας ενδιαφέρει, και εμφανίζονται τα πιο κοντινά βενζινάδικα με τις τιμές τους σε καύσιμα. Έτσι, μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και να κατευθυνθείτε προς αυτό που σας συμφέρει.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Family Shared Calendar για να μην “χάνεστε” με τις οικογενειακές δραστηριότητες και υποχρεώσεις

Έπειτα από περίπου δύο χρόνια περιορισμένων μεταφορών και μετακινήσεων, το οικογενειακό εβδομαδιαίο πρόγραμμα επανήλθε στα “κανονικά” του επίπεδα. Αυτά κατά τα οποία κάθε απόγευμα, μετά τα σχολεία και τις δουλειές, τρέχουμε σαν τους τρελούς για να προλάβουμε τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα ραντεβού με τους γιατρούς και όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Προφανώς κάποιες από αυτές τις ξεχνάμε, προφανώς γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις και καταλήγουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ότι “εγώ στο είπα αλλά δεν με πρόσεχες!”. Όχι πια: Με την εφαρμογή αυτή που πρέπει και οι δύο γονείς (και τα παιδιά) να “κατεβάσουν” στο κινητό τους, δεν θα ξεχνιέται τίποτα. Αφού σε αυτήν θα “περάσουμε” το πρόγραμμα της εβδομάδας ή του μήνα ή του έτους και θα φορά που κάποιος έχει να κάνει κάτι θα έρχεται σε όλους ειδοποίηση για να το υπενθυμίζει. Δικαιολογίες τέλος! Αναζητήστε την στο AppStore ή στο Google Play.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκεντρώνουμε και χαρίζουμε βιβλία στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας “Ελπίδα”!

Περιφέρεια Αττικής: Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού για τις τρίτεκνες γυναίκες

Κερδίστε 13 αναμνηστικά δωράκια από την παιδική ταινία “Πίτερ Ράμπιτ – Ο Λαγός το’ σκασε”