“Πατέρας αρνητής απείλησε ότι θα σκοτώσει τη διευθύντρια με καραμπίνα”: Όσα συνέβησαν σε Γυμνάσιο της Ηλείας

"Πατέρας αρνητής απείλησε ότι θα σκοτώσει τη διευθύντρια με καραμπίνα": Όσα συνέβησαν σε Γυμνάσιο της Ηλείας

Μείζον πρόβλημα δημιουργείται σε πολλά σχολεία της χώραςαπό γονείς οι οποίοι κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των εκπαιδευτικών με απειλές, καυγάδες και μηνύσεις καθώς δεν θέλουν να φορούν τα παιδιά τους μάσκα ή να κάνουν self test, δηλώνοντας αρνητές του ιού.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα η κατάσταση έχει ξεφύγει καθώς μέχρι προτινος εκπαιδευτικοί αναγκάζονται να πηγαίνουν στα αστυνομικά τμήματα και να ταλαιπωρούνται μετά από μηνύσεις γονέων.

Το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη σε Γυμνάσιο της Ηλείας

O Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου, καταγγείλε ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε Γυμνάσιο της ορεινής Ηλείας.

Πατέρας μαθητή που φοιτά στο συγκεκριμένο γυμνάσιο και διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τηλεφώνησε στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και απείλησε πως θα πάρει την καραμπίνα και θα πάει στο σχολείο να σκοτώσει την διευθύντρια αν δεν επιτρέψει στο παιδί του να πάει στο σχολείο!

Ο αρνητής πατέρας υποστήριξε πως το παιδί του έχει μια απλή γρίπη παρά το γεγονός πως το τεστ βγήκε θετικό, ωστόσο ευτυχώς δεν μετουσίωσε σε πράξη τα λεγόμενα του μένοντας μόνο στην συγκεκριμένη απειλή. Μετά από λίγο, η παρεξήγηση λύθηκε μετά από συζήτηση μεταξύ των «αντιμαχόμενων» πλευρών και το παιδί πλέον πηγαίνει κανονικά στο σχολείο του αναφέρει το patrisnews.gr.

«Απειλούσε ότι θα σκοτώσει την Διευθύντρια»

«Είχαμε έναν πατέρα στην Ηλεία που πήρε τον διευθυντή εκπαίδευσης και απειλούσε ότι θα πάει να πάρει την καραμπίνα και θα σκοτώσει τη διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνει το παιδί του επειδή του είπε ότι έχει κορωνοϊό.

Ο γονιός υποστήριζε ότι έχει απλή γρίπη. Δεν υλοποίησε την απειλή αλλά αντιλαμβάνεστε την όλη αναστάτωση. Αντί οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στους μαθητές τους και στην ασφαλή λειτουργία των σχολείων έχουν και όλο αυτό το αρνητικό κλίμα».

Γιώργος Φωτεινόπουλος – Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας: «Υπήρξε μια ένταση η οποία λύθηκε»

«Πριν κάποιες μέρες σε σχολείου του ορεινού όγκου της Ηλείας, στα πλαίσια ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού, επειδή έπρεπε τα παιδιά να κάνουν rapid tests, υπήρξε μια ένταση με κάποιο γονέα ενός παιδιού η οποία λύθηκε μετά από συζήτηση της Διευθύντριας του σχολείου και της δικής μου με τον γονέα. Το παιδί μετά από αυτό πηγαίνει κανονικά σχολείο».

Διαβάστε επίσης:

“Το φιλάκι στο χέρι”: Η ιδέα Ελληνίδας νηπιαγωγού για να μην στεναχωριούνται τα παιδιά τις πρώτες μέρες στο σχολείο

Θρήνος στη Πτολεμαΐδα: “‘Εσβησε” από κορωνοϊό 42χρονη μητέρα τριών παιδιών

Πάτρα: Ο 6χρονος Φώτης μίλησε! -Όλα τα νεώτερα της υγείας του

Σεισμός στην Κρήτη: “Κάνουμε μάθημα σε σχολεία του 1920. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε μαθητές. Πολλές ζημιές” (φωτό)