Αρχική InfoMommy Σχέσεις «Πατέρας και κόρη», Μια βραβευμένη με Όσκαρ μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, που θα σας συγκινήσει - Δείτε την εδώ!

«Πατέρας και κόρη», Μια βραβευμένη με Όσκαρ μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, που θα σας συγκινήσει - Δείτε την εδώ!

animacao-hoje-e-sexta-father-and

Μια από τις πιο όμορφες ταινίες μικρού μήκους που έχετε δει!

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα κορίτσι και τον πατέρα της που χάθηκε. Η μουσική είναι καταπληκτική, σε μεταφέρει σε ένα ονειρικό κόσμο, και η κίνηση των σχεδίων τόσο όμορφη και μοναδική…

Η ιστορία είναι μια μεταφορά. Ο πατέρας που φεύγει με μια βάρκα σημαίνει ότι πεθαίνει. Οι εικόνες της κόρης που τον περιμένει να έρθει πίσω, σημαίνουν ότι τον σκέφτεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής της. Το φινάλε πολύ συγκινητικό, δεν θα το αποκαλύψω…

Απολαύστε την ταινία εδώ:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.